(+30) 210 291 9172

Μας εμπιστεύονται

Η εταιρία μας συνεργάζεται με πληθώρα ιδρυμάτων και μεγάλων εταιριών. Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, έχουμε αναπτύξει ισχυρές συνεργασιές με νοσοκομεία, πανεπιστήμια, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις εστίασης καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών της εταιρίας έχει ως κύριο στόχο την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της. Ο αριθμος των επαγγελματιων που χρησιμοποιουν τα προιοντα μας αυτη τη στιγμη ξεπερνα τους 20.000 σε ολη την Ελλαδα.

Κλάδος Υγείας

Υγεία

Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών

Το ΥΓΕΙΑ είναι το πρώτο μεγάλο Ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα που λειτούργησε στην Ελλάδα το 1974 και μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές Νοσοκομειακές Μονάδες της χώρας μας.

Μητέρα

Ιδιωτικό Νοσοκομείο

To ΜΗΤΕΡΑ είναι το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο της Ελλάδας με 501 κλίνες και αποτελεί μέλος του μεγαλύτερου ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Euromedica

Γενική Κλινική Θεσσαλονικής

Με επιστημονική εξειδίκευση και με ιατρική τεχνολογία αιχμής νοσηλεύονται κάθε χρόνο περισσότεροι από 20.000 ασθενείς, ενώ άλλοι 18.000 εξυπηρετούνται στα εξωτερικά ιατρεία και εργαστήρια.

Euromedica

Όμιλος Euromedica

Ο Όμιλος Euromedica είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος Υγείας στην Ελλάδα (βάση του αριθμού των κλινών) περιλαμβάνει συνολικά 72 μονάδες σε λειτουργία σε 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Μαιευτήριο Λητώ

Μαιευτικό & Γυναικολογικό Κέντρο

Ενημερωμένο πάντα για τις εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής / μαιευτικής, στελεχωμένο από ένα σπουδαίο επιτελείο ιατρών και εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα.

Metropolitan

Ιδιωτικό νοσοκομείο

Το Metropolitan επιλέγουνσε ετήσια βάση πάνω από 25.000 ασθενείς, ενώ επισκέπτονται τα Εξωτερικά Ιατρεία, τα Διαγνωστικά Τμήματα και το Τμήμα Επειγόντων περιστατικών πάνω από 150.000 ασθενείς.

Y-Logimed

Κεντρικός Προμηθευτικός Οργανισμός

Η Y-LΟGIMED διαχειρίζεται εξ’ ολοκλήρου την εφοδιαστική αλυσίδα των νοσοκομείων του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, προσφέροντας υπηρεσίες προμήθειας, αποθήκευσης, διακίνησης και διαχείρισης των ιατρικών αναλωσίμων.

ANIMUS

Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας

Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό του, απαρτιζόμενο από 200 επαγγελματίες υγείας, πλήρως καταρτισμένο επιστημονικά, φροντίζει για τη βέλτιστη φυσική, συναισθηματική και κοινωνική αποκατάσταση ασθενών.

Φιλοκτήτης

Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης

Η μεγαλύτερη ιδιωτική μονάδα στο είδος της στο Νομό Αττικής με 125 κλίνες, ειδικό τεχνολογικό εξοπλισμό και θεραπευτήρια σε σύγχρονες εγκαταστάσεις για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς.

Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Ολοκληρωμένο Ιατρικό Κέντρο

Η έναρξη λειτουργίας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης ανέβασε εντυπωσιακά τον πήχη στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στη Β. Ελλάδα συνδυάζοντας την Επιστήμη με την τεχνολογία.

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ

Νοσηλευτικά Κέντρο

Σύγχρονο Ίδρυμα που παρέχει μια νέα εποχή στο εγχώριο σύστημα νοσοκομειακής περίθαλψης και φροντίδας, με σημαντικό κοινωνικό έργο στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη.

ΓΕΝΕΣΙΣ

Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική

Η πρώτη μικτή (μαιευτική - γυναικολογική - χειρουργική) ιδιωτική Κλινική Γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, με υπερσύγχρονες ιατροτεχνολογικές, ηλεκτρομηχανολογικές και κτιριακές εγκαταστάσεις.

ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κέντρο Αποκαταστασης & Αποθεραπείας

Διαθέτει 5 πτέρυγες κλειστής νοσηλείας και προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης και αποθεραπείας, προσεγγίζοντας ολιστικά τους ασθενείς με οξείες ή χρόνιες παθήσεις.

Κλάδος βιομηχανίας τροφίμων

Πλαστικά Θράκης

Πλαστικά Θράκης Συσκευασίας ΑΒΕΕ

Η εταιρεία Πλαστικά Θράκης Συσκευασίας ιδρύθηκε το 1997 με τη δημιουργία ενός νέου εργοστασίου του Ομίλου Πλαστικά Θράκης στα Ιωάννινα, με αποκλειστική δραστηριότητα τις λύσεις συσκευασίας.

Mondelez

Σοκολατοποιία & μπισκοτοποιία

Η Mondelēz International είναι η μεγαλύτερη σοκολατοποιία και μπισκοτοποιία της Ευρώπης, η δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγός καραμέλας και καφέ και η τρίτη μεγαλύτερη παραγωγός τσίκλας.

Del Monte Quality

Κονσερβοποίηση φρούτων & λαχανικών

Η ιδιαίτερη φροντίδα στην παραγωγή των προϊόντων, από την καλλιέργειά τους έως και την τελική συσκευασία, έχει ως αποτέλεσμα η Del Monte να είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την εξαιρετική της ποιότητα.

Avek

Συγκομιδή & παραγωγή καφέ

Η «ΑΒΕΚ» συνδυάζει τη σοφία της παράδοσης με την καινοτομία της εξέλιξης. Η πίστη στις αρχές της και η προσήλωση στις πρωτοποριακές τις ιδέες την καθιστούν ιδιαίτερη και μοναδική.

Αφοι Κομπατσιάρη Α.Ε.

Εστιατόρια – Τουριστικές Επιχειρήσεις

Η Αφοί Κομπατσιάρη Α.Ε. λειτουργεί από το 1969 και είναι από τις μεγαλύτερες στο είδος της εταιρία στην Ελλάδα. Σιτίζει περίπου 30.000 άτομα κάθε μέρα με παρουσία σε είκοσι οκτώ πόλεις.

Αφοι Ι. Λάμπου

Παραδοσιακό παστέλι Καλαμάτας

Λειτουργούν 4 καταστήματα λιανικής πώλησης προιόντων ζαχαροπλαστικής και παστελιποίας, εργοστάσιο 1200 τ.μ που παράγονται όλα τα προίόντα της εταιρείας και χονδρική πώληση παστελιών σε όλο τον κόσμο.

Pillsbury

Παραγωγή προϊόντων ζύμης

Πρόκειται για ένα εργοστάσιο υψηλών προδιαγραφών τόσο από κατασκευαστικής όσο και από λειτουργικής & παραγωγικής άποψης, το οποίο παράγει συσκευασμένα προϊόντα φρέσκιας ζύμης ψυγείου, έτοιμων για ψήσιμο.

Αγγελάκης Κοτόπουλα

Πτηνοτροφική μονάδα

Τα προϊόντα Αγγελάκης διατίθενται στα μεγαλύτερα super markets της χώρας καθώς και σε γνωστές εταιρείες μαζικής εστίασης. Διαθέτει πτηνοτροφικές μονάδες κλειστού τύπου δυναμικότητας 8 εκατ. πτηνών ετησίως.

Νυρεύς

Ιχθυοκαλλιέργειες

Η ιχθυοκαλλιέργεια αποτελεί το βασικό κλάδο δραστηριότητας του ομίλου. Η εταιρία Νυρεύς αποτελεί τη Νο1 εταιρία παγκοσμίως στην παραγωγή και εμπορία μεσογειακών ειδών ιχθυοκαλλιέργειας.

Kronos

Παραγωγή & διανομή φρούτων

As the leader in the Greek canning industry, it is considered the largest producer in Europe and among the top five players in the world regarding canned peach. Kronos is an 100% exports oriented company.

Danais SA

Παραγωγή & διανομή φρούτων

Danais s.a. was established in 1979. The company has two modern industrial units. The area of production and storage facilities of pricot products, occupy area 11.000m² in total 25.000m².

Μακεδονική

Παραγωγή & διανομή τροφίμων

Η εταιρία διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις κονσερβοποίησης έτοιμων φαγητών και οπωροκηπευτικών. Η παραγωγική μονάδα καταλαμβάνει μια έκταση 10.000 m2 σε μια συνολική έκταση γής 25.000 m²

Ευβοϊκή Ζύμη ΑΒΕΕ

Παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης

Η εταιρία δραστηριοποιείται στην παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης, φύλου κρούστας και σφολιάτας. H εταιρεία είναι αναγνωρισμένη από την ICAP Group ως μία από τις Strongest Companies in Greece.

Ξενοδοχειακός κλάδος

Neilson

Εκμετάλευση τουριστικών μονάδων

Η εταιρία Neilson προσφέρει πακέτα διακοπών σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτά δραστηριότητες όπως το tennis και το mountain biking όσο και scuba diving και windsurfing.

Robinson Hellas

Ξενοδοχειακή μονάδα

Με μονάδες στην Κρήτη και στην Κω, το Robinson Hellas προσφέρει λύσεις τόσο στους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ που θα συναντηθούν στη Κω όσο και σε ζευγάρια και οικογένειες που θα προτιμήσουν την Κρήτη.

Iberostar

Hotels & Resorts

Το 4 αστέρων ξενοδοχείο IBEROSTAR βρίσκεται στην πανέμορφη Κρήτη, διαθέτει 454 ευρύχωρα δωμάτια και προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων κατά τη διαμονή των τουριστών σε αυτό.

Λοιποί πελάτες

ΙΚΕΑ

Εργοστάσιο επίπλων

Τα περισσότερα καταστήματα ΙΚΕΑ ανέρχονται σε 20.000 m² με 25.000 m² και η οργάνωσή τους διευκολύνει τον επισκέπτη στις αγορές του, ενώ παράλληλα αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη διακόσμηση του σπιτιού.

Bank of America

Τραπεζικός οργανισμός

We have a long-term commitment to helping communities thrive and prosper with operations in more than 40 countries throughout Europe, the Middle East and Africa, Asia Pacific and the Americas.

Τράπεζα Ηπείρου

Συνεταιριστική τράπεζα

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου λειτουργεί στην περιφέρεια Ηπείρου με 8 καταστήματα σε Ιωάννινα, Άρτα, Ηγουμενίτσα και Πρέβεζα, εξυπερετώντας καθημερινά μεγάλο αριθμό καταναλωτών.

Pharmanel

Φαρμακευτική εταιρία

Η ΦΑΡΜΑΝΕΛ, έχει εδραιώσει τη θέση της ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες, αξιοποιώντας συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες και με παγκοσμίως αναγνωρισμένους παραγωγούς.

ΔΕΗ

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, με περίπου 7,4 εκατομμύρια πελάτες και τεράστια υποδομή σε εγκαταστάσεις.

ΧΑΛΚΙΣ

Βιομηχανία ειδών κεραμοποιίας

Η ΧΑΛΚΙΣ Α.Β.Ε.Ε., με δύο εργοστάσια παραγωγής κεραμιδιών και ένα εργοστάσιο παραγωγής τούβλων, είναι μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες ειδών κεραμοποιίας.

ΔΕΣΦΑ

Διαχειριστής Φυσικού Αερίου

Ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) Α.Ε. ιδρύθηκε το 2007 και ως στόχος του είναι η αναγνώριση του ως «Άριστος Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου στην Ευρώπη».

BIC

Προϊόντα για καθημερινές ανάγκες

Πωλήσεις σε 160 χώρες, σε κάθε ήπειρο, σε ώριμες και αναδυόμενες αγορές. 3,2 εκατομμύρια καταστήματα πωλούν προϊόντα BIC®. Μια διεθνής παρουσία με 9.200 εργαζομένους ανά τον κόσμο.