(+30) 210 291 9172

Τεχνολογία PURELL® & GOJO®

Η δύναμη του PURELL®, του Νο.1 απολυμαντικού χεριών στον Αμερική, σε μία συσκευή διάθεσης μη-αερολύματος, φιλική προς το περιβάλλον. Η συσκευή και τα ανταλλακτικά TFXTM Touch Free αποτελούν προϊόντα πατενταρισμένα διεθνώς και μπορείται να τα προμηθευτείτε σε αποκλειστικότητα απο την εταιρεία μας.

Η εταιρεία GOJO με εμπειρία και γνώση στα συστήματα διανομής που ξεπερνά τα 50 χρόνια, παρουσιάζει τρία νέα σχέδια συσκευών διανομής τα οποία συνδυάζουν μικρό μέγεθος, μεγάλη χωρητικότητα, εργονομία και ιδιαίτερη αισθητική και τα οποία έχουν ως μοναδικό στόχο τη δημιουργία ενός ελκυστικότερου πακέτου παροχής υπηρεσιών και τη δυνατότητα εναλλακτικών επιλογών και προτάσεων για την περιποίηση των χεριών.

Μία έξυπνη συσκευή

  • Απόδοση ΜπαταρίαςΤο φωτάκι LED που βρίσκεται επάνω στη συσκευή αποτελεί ένδειξη καλής λειτουργίας της συσκεύης. Η κόκκινη ένδειξη προειδοποιεί ότι η μπαταρία βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Όταν σταματήσει να αναβοσβήνει πρέπει να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες.
  • Η συσκευή παρέχει την απαραίτητη δόση.Με κάθε ενεργοποιησή της η συσκευή απελευθερώνει μία ποσότητα ικανή να σκοτώσει το 99.99% των βλαβερών μικροβίων που βρίσκονται στα χέρια σας.
  • Σύστημα χρονοκαθυστέρησηςΗ συσκευή απαιτεί να μετακινήσει ο χρήστης τα χέρια του από την περιοχή ενεργοποίησης για να απελευθερώσει και άλλο υγρό. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το κόστος λειτουργίας της συσκευής.
  • Υψηλή απόδοσηΗ συσκευή παρέχει 1,600 εφαρμογές στα προιόντα απολύμανσης χεριών περιλαμβανομένης και της νοσοκομειακής χρήσης ενώ παρέχει 2,000 εφαρμογές στα προιόντα καθαρισμού χεριών σε μορφή αφρού.


PURELL® σε μορφή gel και υγρού

Το Νο. 1 απολυμαντικό υγρό χεριών στον κόσμο. Εξουδετερώνει το 99.99% των κοινών μικροβίων που μπορεί να προκαλέσουν μόλυνση ή ακόμη και ασθένεια. Χρειάζεται μόνο 15 δευτερόλεπτα για να δράσει ενώ δεν χρειάζεται ξέπλυμα ή σκούπισμα. Παράλληλα περιέχει παράγοντες που ενυδατώνουν το δέρμα αφήνωντας το απαλό και υγιές.

Τίποτα δεν είναι πιο δύσκολο για τα μικρόβια ή πιο εύκολο για τα χέρια.

Καινοτομίες υγρών

  • ΑνακυκλώσιμοΠλήρως ανακυκλώσιμη αφαιρούμενη αντλία
  • ΕπαναγεμιζόμενοΕύκολο και γρήγορο γέμισμα του μπουκαλιού με υγρό
  • Διατήρηση σχήματοςΤα μπουκάλια διατηρούν το σχήμα τους, όσο υγρό και να έχουν μέσα.